The Gypsy Collection

29,95

Op voorraad

SKU: TIM00030-02 Categorieën: , , ,

Product Ondertitel 5 Arrangements for flexible string ensemble
Product Componist/auteur Diverse componisten
Product Arrangeur Nico Dezaire
Product Instrumentatie Strijkensemble (4-stemmig variabele bezetting)
Product Niveau Gemiddeld

Product Uitgever Timbre Publications

Product ISBN 9789492153203

Productbeschrijving

The Gipsy Collection is een verzameling arrangementen van Nico Dezaire van soms opzwepende, soms ontroerende zigeuner-melodieen. De partijen zijn aantrekkelijk geschreven voor de verschillende instrumenten en zijn voorzien van vingerzettingen en streken. The Gispy Collection bevat vijf uitdagende arrangementen – heerlijk om te spelen en uitermate geschikt voor uitvoeringen!

De uitgaven in de serie Mix & Match for Strings maken het mogelijk om samen te spelen in combinaties varierend van 4 solo strijkinstrumenten tot een groot strijkorkest aangevuld met contrabass, piano en percussie. In de partituur zijn 4 obligate partijen geschreven die elk kunnen worden gespeeld door een viool, altviool of cello. Dit betekent dat de stukken kunnen worden gespeeld in alle denkbare combinaties van strijkinstrumenten. Naast de 4 obligate partijen is het mogelijk om de instrumentatie te verrijken met de volgende optionele partijen; contrabas, percussie en piano. Door de partijen door meerdere instrumenten te laten spelen is het kwartet uit te breiden naar een groter strijkensemble.

De set bevat 15 partijen met daarin de 4 obligate partijen uitgeschreven voor elk afzonderlijk instrument (viool, altviool en cello) aangevuld met de 3 optionele partijen (contrabas, piano en percussie).